TopGolf4Disabled Fundraise

19-10-2021

Terugblik op het fondsenwervend golftoernooi TopGolf4Disabled Fundraise

Proeverijen
Op zaterdag 4 september waren wij aanwezig op de golfbaan The Dutch in Spijk waar het fondsenwervend golftoernooi ‘TopGolf4disabled’ plaatsvond. Dit werd georganiseerd door Stichting BMVG (Bevordering Mindervaliden Golf) en Stichting Heartbeat. Van Hoften Installatietechniek was vertegenwoordigd door: Marlies en Mark van Hoften, Dennis Munsters en Geert-Jan Bosmans. Zij hebben het slaan van een balletje afgewisseld met heerlijke proeverijen op de baan. Samen met 120 deelnemers konden zij genieten van diverse hapjes en whisky- en wijnproeverijen.

Mindervalide golfsport
De fondsenwerving stond in het teken van de mindervalide golfsport. Met als doel het realiseren van maatschappelijk draagvlak en het mogelijk maken van een vierdaags Europees Kampioenschap met een deelnemersveld voor mindervalide internationale topgolfers op The Dutch in 2023.

Cheque
Na afloop van het sportieve gedeelte werden de deelnemers op het terras verwend met optredens van diverse artiesten. Naast dat er overdag veel geboden werd op de veiling, was er ‘s avonds de mogelijkheid om dit te overstijgen. Bij de overhandiging van de cheque bleek dat dit gelukt was. In totaal was de opbrengst € 221.389, -, die aan Cees Hesseling, voorzitter BMVG en Björn Tannemaat, voorzichter van Stichting Heartbeat werd overhandigd.

Van Hoften installatietechniek heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en we hebben met onze deelname een steentje bijgedragen aan de geweldige opbrengst van het event. Het was een prachtige dag met een geweldige opbrengst.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak