Praktijkschool bewijst zijn waarde

09-12-2021

mbo-studenten oefenen met dakdoorvoer Ventus

Van Hoften Installatietechniek is initiatiefnemer van de Techniek Campus. Op de Techniek Campus Installatietechniek van het ROC Da Vinci College worden mbo-studenten van de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) opgeleid in het installatie vak.

Soms vallen zaken precies op hun plaats: onze projectleider Arjan Burghout vertelt over de ‘toevallige link’ die wij vormen tussen de Techniek Campus en onze leverancier Ubbink.

Verbeterpunt
Arjan: “Ubbink ontwikkelt hoogwaardige ventilatie- en rookgasafvoersystemen. Rayonmanager Installatie Jasper Luijten kwam ons de nieuwe dakdoorvoer Ventus laten zien. Met een aantal collega’s hebben we dit product bekeken. We ontdekten een klein verbeterpunt, waar Ubbink ook echt iets mee heeft gedaan: het toevoegen van weerhaakjes in de ring, zodat de aansluitbuis er niet uit kan vallen.”

Testen
Arjan: “Toen we vertelden over de Techniek Campus en de mogelijkheid de Ventus daar ook te laten testen, was Jasper meteen enthousiast!” De studenten konden prima met de Ventus uit de voeten. “Een goed teken”, vindt Arjan. “Als studenten dit product probleemloos kunnen plaatsen, dan kunnen ervaren monteurs dat zeker. We gaan bekijken waar we vaker op deze manier met de praktijkschool en partijen als Ubbink kunnen samenwerken!”

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak