Van Hoften was aanwezig bij het vacaturecafé in Eindhoven

We zijn naar het café geweest! Geen echt café, maar een vacaturecafé, georganiseerd door MKB Eindhoven op dinsdag 5 oktober. Samen met Juul Heere van TEB-vakschool presenteerde Geert-Jan Bosmans Van Hoften Installatietechniek tijdens dit vacaturecafé in Eindhoven.

Voorafgaand aan ons ‘cafébezoek’ hebben wij vacatures geplaatst op de vacaturesite www.mkbwerkt.nl. Via die website zijn vervolgens werkzoekenden gezocht. Met behulp van social media zijn geïnteresseerden verwezen naar vacatures van ons en andere deelnemende bedrijven.

Vervolggesprek
Tijdens het event liepen werkzoekenden in het ‘café’ rond om met ons en andere werkgevers in gesprek te gaan. We waren vervolgens zelf verantwoordelijk voor het uitnodigen van de werkzoekenden voor een vervolggesprek. Op deze manier hebben we in korte tijd veel werkzoekenden gesproken, die wellicht interesse hebben in een baan in de installatietechniek. En die hebben we inderdaad gevonden: we hebben sowieso een serieuze kandidaat uitgenodigd voor een vervolggesprek.

Persoonlijk
Of deze kandidaat daadwerkelijk via TEB-vakschool of rechtstreeks bij ons komt werken, is op dit moment nog niet bekend. De wijze waarop de contacten in dit café tot stand komen zijn zeer persoonlijk. Dat stemt tot tevredenheid en is zeker voor herhaling vatbaar!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak