Vlog #7 | In het Experience Center van Geberit

27-09-2022

Vlog vanaf de vuilwatertoren - Geberit is sinds jaar en dag een leverancier waar we een innige relatie mee onderhouden. Dat onze verhouding dieper gaat dan eenvoudig ‘klant-leverancier’, laten we zien met deze nieuwste vlog! 

Onze installatiemonteurs Ian, Klaas, Lars, Merhawi, Rolf, Wesley, Tim en Wesley hebben samen met onze commercieel directeur Geert-Jan een rondleiding annex cursus gevolgd in het Experience Center van Geberit in Nieuwegein. Mijn camera en ik waren natuurlijk ook van de partij!

Laatste ontwikkelingen
Marcel in ’t Veen is accountmanager woningbouw bij Geberit. Zoals je in de vlog ziet, heeft hij ons deze dag bij de hand genomen. Marcel gaf daarin een update van de laatste ontwikkelingen voor de installatie van sanitair en gaf onze monteurs bruikbare tips op het gebied van sanitair installatie. Zoals je in de vlog kan zien, was met name de sessie bij de vuilwatertoren imponerend.

Aan het einde van dit jaar volgt er weer een vlog waarin Marcel een hoofdrol vervult: dan gaat hij dieper in op de Douche-wc’s. Maar geniet eerst van deze september vlog: met dank aan Marcel en Geberit!

Veel kijkplezier!

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak