Arjan Burghout: Altijd in ontwikkeling!

16-06-2022

Arjan Burghout

Bij Van Hoften Installatietechniek zijn we er trots op dat we ‘altijd in ontwikkeling’ zijn! We geven bijvoorbeeld invulling aan die slogan door onze medewerkers in de gelegenheid te stellen opleidingen en cursussen in hun vakgebied te volgen. Op dit moment studeren dertien collega’s. In deze terugkerende rubriek stellen we hen aan je voor!

Projectleider Arjan Burghout volgt de opleiding TVVL Sanitaire technieken. Hij is deze opleiding gaan volgen om zichzelf weer eens lekker uit te dagen. “Zo kan ik toetsen of mijn kennisniveau up-to-date is!”

Breed
Arjan: “De opleiding geeft mij persoonlijk meer inzicht in sanitaire technieken. En dan voornamelijk in de onderdelen die wat minder vaak voorkomen in de woningbouw. Het is goed om weer eens breed te kijken. Door de update en de extra kennis sta ik weer sterker. Ik kan opdrachtgevers beter adviseren, maar ook makkelijker een formulering maken waarom iets wel of niet mogelijk is.”

Ambities
“Ik heb zeker nog meer ambities voor mijn ontwikkeling bij Van Hoften Installatietechniek”, zegt Arjan. “Maar eerst wil ik deze opleiding afronden en dan een keuze maken voor het vervolg.”

Net als Arjan, heeft ook Mark Linders zijn verhaal gedaan over zijn ontwikkelingen bij Van Hoften Installatietechniek. 

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak