Rood potlood in de aanslag voor Daikin Awards!

02-02-2023

Daikin Awards

Wij hebben ons project Spoorzone in Tilburg aangemeld voor de Daikin Awards. Nadat we in 2018 in de categorie ‘innovatie’ al succesvol waren bij deze prijsuitreiking, denken we met ons werk aan de Spoorzone weer kans te maken op de prestigieuze prijs van de leverancier van klimaattechnieken.

Daarom roepen we jullie op allemaal je stem uit te brengen op onze inzending! Wanneer wij voldoende stemmen vergaren voor de verduurzaming van de gemeentelijke panden in Tilburg, maken wij kans om tijdens de award show in de prijzen te vallen! Help jij mee?

Oplossing
Onze oplossing voor de specifieke vraag in Theater De Boemel is dat uit elke ruimte is voorzien van een eigen Daikin-luchtbehandelingskast met warmtewiel en DX batterij. Deze zijn gekoppeld aan een Daikin VRV-unit. Met deze oplossing worden de zalen onafhankelijk van elkaar geventileerd, gekoeld én verwarmd.

Awards
De Daikin Awards is een jaarlijks evenement, waarvoor Nederlandse installatiebedrijven projecten waar ze trots op zijn kunnen aanmelden. Doel van het project is om een aangenaam, duurzaam en gezond binnen- en buitenklimaat te creëren.

Waarom Daikin?
De jarenlange samenwerking die wij hebben met de divisie Heating van Daikin bevalt heel goed. De technische kennis en ruime ervaring van Daikin op dit gebied is zeker een belangrijke factor in onze keuze voor deze leverancier.

Maak kans op een Zalando cadeaubon!
Winnen doe je samen! We hebben iets gaafs voor je bedacht. Wanneer je een screenshot van jouw uitgebrachte stem mailt of apptmaak je kans op een Zalando cadeaubon ter waarde van €100,-! Stemmen kan tot en met 21 februari 2023.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak