Een leven lang leren

20-10-2022

Vera Nöllen: een leven lang leren

Vera Nöllen is energieprestatie adviseur bij Van Hoften Installatietechniek. Zij volgde de opfriscursus EPA-W: dat staat voor ‘energieprestatieadviseur-woningbouw’.

Praktiseren
Vera volgt de cursus omdat bijscholing elk jaar verplicht is: “Volgende lente dus weer. Het vakgebied blijft ontwikkelen! Mijn aantal studiepunten is na het bijwonen van de instructie-dag, inclusief eindtoets, weer op niveau. Ik mag weer een jaar praktiseren.”

Toevoegen
Wat verwacht Vera dat deze opleiding toevoegt aan haar ontwikkeling? “Met het jaarlijks behalen van het benodigde aantal studiepunten, zorg ik dat ik bij kan dragen in het voortraject van de projecten van Van Hoften Installatietechniek.”

Ambities
“Ik heb het gevoel dat ik een bijdrage lever: er zijn voortdurend veel wijzigingen in manieren om woningen te conditioneren. De transitie is in volle gang, want gasgestookte toestellen gaan eruit en duurzame installaties komen daarvoor in de plaats.”

Net als Vera, hebben ook Arjan Burghout, Mark Linders en Klaas Cornelis hun verhaal gedaan over hun ontwikkelingen bij Van Hoften Installatietechniek.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak