Een leven lang leren

17-11-2022

Marius Boer

Werkvoorbereider Marius Boer is volop in ontwikkeling! Hij volgt de opleiding Gebouw Gebonden Installatietechniek op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen, aangevuld met vakspecifieke cursussen, zoals: Ontwerpen van individuele en kleine elektrische warmtepompsystemen voor woningen (ISSO 72) en Projectverantwoordelijke woningsprinklertechniek.

Breed geschoold
“Het karakter van de opleiding Gebouw Gebonden Installatietechniek is dat je breed geschoold wordt in de installatietechniek”, vertelt Marius. “Je krijgt van alle facetten kennis mee. Deze opleiding bestaat uit leervakken: elektrotechniek, bouwfysica, HVAC, Gawalo, wetskennis en meer! Het voordeel is dat je meer begrip krijgt voor elkaars werk binnen het bouwteam. Bovendien kun je meedenken in oplossingen. Deze opleiding - aangevuld met de vakspecifieke cursussen - zorgt dat je in een relatief korte tijd een brede vakkennis ontwikkeld.”

Mooier maken door innovatie en duurzaamheid
Marius: “Mijn doel met deze opleiding en cursussen, is dat ik binnen een bouwteam Van Hoften Installatietechniek kan vertegenwoordigen! Met name als een kundig bedrijf, of liever gezegd, als een kennispartner in het bouwproces! Met veel kennis en kunde in huis, kunnen we een zo goed mogelijk gezamenlijk einddoel behalen. Dat doel is Nederland een stukje mooier maken, door nieuwe, innovatieve en duurzame - woon - gebouwen te ontwikkelen!”

Ambities
“Mijn ambities binnen Van Hoften Installatietechniek zijn door mijn huidige functie als werkvoorbereider, aangevuld met diverse opleidingen, gericht op voldoende kennis en ervaring opdoen”, besluit Marius. “Zo kan ik doorgroeien naar de functie van projectleider!”

Net als Marius, hebben ook Arjan Burghout, Mark Linders, Klaas Cornelis en Vera Nöllen hun verhaal verteld over hun ontwikkelingen bij Van Hoften Installatietechniek.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak