Patrick Slijkoort: Altijd in ontwikkeling!

08-12-2022

In onze rubriek ‘Een leven lang leren’ komt dit keer Patrick Slijkoort aan het woord. Patrick werkt bij ons als calculator. Hij heeft Cursus C gevolgd: ‘Specialisatie Bodemenergie: ontwerp en realisatie bovengrond - open en gesloten systemen’.

Vervolg
Patrick: “Voor de certificering 6000-21 scope 1 - ontwerp - en 2 - realisatie - voor woningen moet ik cursus B en C volgen. Vorig jaar heb ik al cursus B: ‘Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie’ gevolgd.”

Specialiseren
“Door het volgen van deze cursussen wil ik mij verder specialiseren in de richting van het ontwerpen en realiseren van bodemenergiesystemen. Die kennis kan ik gebruiken in mijn huidige werkzaamheden. Vervolgens kan ik die kennis ook overbrengen aan mij collega’s.”

Ambities
Het volgen van deze cursussen sluit aan bij de ambities van Patrick voor zijn werk bij Van Hoften Installatietechniek. “Volgend jaar, in januari, start ik met TVVL cursus ‘Sanitaire Installaties in Gebouwen - Module Gebouwriolering’. Door die cursus te volgen, doe ik ook over dat onderwerp meer kennis op. Het is mijn doel ook die kennis weer in mijn huidige werkzaamheden toe te passen!”

Net als Patrick, hebben ook Arjan Burghout, Mark Linders, Klaas Cornelis, Vera Nöllen en Marius Boer hun verhaal verteld over hun ontwikkelingen bij Van Hoften Installatietechniek.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak